Pangjajap

Jum’at, Legi ping 18 bulan Mei 2008, jam 17.00 WIB di kantor -yang sudah sepi- mulai sign up. Langkah awal ini semoga menjadi deretan langkah untuk menuju arah nun jauh disana…
Keinginan mah banyak, mung duka teuing kiat henteuna mah kanggo nandangannana. Cag!

7 Responses to Pangjajap

  1. ghian says:

    Sekali Antusias…

    ” Tetap Anatusias ”

    Orang Sukses….Yezzz

    hehehehe…..

    Insya Allah Pak, pasti kiat nandanganana..

    • hasbulloh hasbi says:

      hatur nuhun bimbinganana, sareng punten teu ngerjakeu tugas…abdi peserta diklat balatkop tempo hari…

      • Rudi Kurniawan says:

        Sami-sami kang….kunaon atuh teu ngarengsekeun tugasna kang? Sibuk teras nya…. Teu saiwios nu penting mah elmuna we tos nyangkut. Wilujeng ah… Salam.

  2. Rudi says:

    Tq. Gian, kita terus berusaha ya.

  3. mrdry says:

    Alus euy Blog-na

  4. Budi says:

    Kang Rudi beuki kasep wae
    tos sabaraha putra ayeuna

    Salam ti urang subang saparakanca

  5. rudi says:

    Eissss… Geuningan aya Kang Budi nu Kasep oge yeuh… Kumaha Kumisna aya kenah? Alhamdulilah… buntut teh tos 2, ari Kang Budi tos sabaraha? Salam kasadayana. Terutami Kang Asep, Mas Digyo dan Mr. Ato Sunarti… He..he..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s